Ontdek de Jaguar F-PACE en E-PACE

Bij het overwegen van een Jaguar SUV heeft u de keuze uit verschillende modellen, waaronder de opvallende F-PACE en E-PACE. In deze blogpost richten we ons specifiek op deze SUV’s om u meer inzicht te geven en te ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze.

EEN DIVERS SPECTRUM AAN PRESTATIES

De Jaguar F-PACE, met zijn diverse uitvoeringen, biedt een breed scala aan keuzes voor elke bestuurder. Of u nu kiest voor krachtige benzinemotoren of de efficiëntie van een plug-in hybride zoals de P400e, de F-PACE past zich aan aan uw voorkeuren. Met de keuze tussen Dynamic- en Eco-modus biedt de F-PACE een aanpasbare rijervaring. De geavanceerde vierwielaandrijving met Intelligent Driveline Dynamics zorgt voor ongeëvenaarde grip en een soepele rit.

De Jaguar E-PACE, niet minder indrukwekkend, biedt een breed scala aan keuzes voor iedere bestuurder. Naast indrukwekkende benzinemotoren is er ook een Electric Hybrid optie beschikbaar, die een EV-bereik tot 62 km biedt. Dankzij slimme technologieën zoals Adaptive Surface Response heeft de E-PACE maximale grip onder alle omstandigheden. Met de Configurable Dynamics kunt u de prestaties van de E-PACE aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

 

Munsterhuis-Jaguar-F-pace

 

INTERIEURS WAAR LUXE EN COMFORT SAMENKOMEN

Het interieur van de F-PACE is een toonbeeld van luxe met monogram geperforeerd Windsor leer en geavanceerde comfortfuncties, waaronder de optionele massagefunctie. De E-PACE beschikt eveneens over een verfijnd interieur, met een standaard 11,4-inch touchscreen en de mogelijkheid tot een upgrade naar Pivi Pro voor een AI-ondersteund navigatiesysteem. In beide Jaguar SUV’s is iedere rit een luxe ervaring.

TECHNOLOGIE DIE VERBINDT

Zowel de F-PACE als de E-PACE zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die naadloos integreren met uw digitale levensstijl. Denk aan de Meridian AudioTM systemen voor een sublieme geluidservaring. Bovendien beschikt de F-PACE over actieve geluidsonderdrukking, waardoor elke rit een extra serene ervaring wordt.

 

Munsterhuis-Jaguar-E-pace-Interieur

 

ONTDEK UW PERFECTE JAGUAR SUV

 

Ontdek de indrukwekkende F-PACE en E-PACE zelf. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u deze Jaguar SUV’s in al hun pracht kunt bewonderen. Maak uw ervaring compleet door direct een afspraak te maken voor een proefrit.

ONTDEK ONS AANBOD JAGUAR SUV’S