Munsterhuis Exclusief
 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. 
Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Werkplaatsafspraak maken 

 

Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer.

Lees meer

Jaguar Garantie

De eerste drie jaar nadat uw nieuwe Jaguar is geleverd dekt de voertuiggarantie alle onderdelen die behoren tot de uitrusting van uw Jaguar. Daarnaast kunt u rekenen op Jaguar lak - en anticorrosiegarantie.

Lees meer

Jaguar InControl

InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

Lees meer

Jaguar Pivi & Pivi Pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Lees meer

Haal- en brengservice

Wanneer u uw auto laat onderhouden bij Munsterhuis Exclusief kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.
Uw auto wordt dan conform afspraak bij uw huis of zaak opgehaald door een van onze ervaren chauffeurs. Door hun ervaring weten ze precies hoe ze zeer voorzichtig met uw auto om moeten gaan. 

Lees meer

Jaguar Auto service

Wanneer u een nieuwe Jaguar koopt, hoopt u natuurlijk dat er zich geen problemen voor zullen doen. Echter hoe vaker en langer u rijdt, hoe groter de kans wordt dat uw auto onderhoud nodig heeft. Gelukkig hoeft u hier niet minder om te gaan rijden.

Lees meer

Authorised Bodyshop

Het autoschadebedrijf van Munsterhuis, ASN Enschede, is officieel door Jaguar Land Rover gecertificeerd als Authorised Bodyshop. Door deze erkenning kunnen wij u daarom garanderen dat wij in onze speciaal ingerichte Jaguar Land Rover schadeherstel werkplaats alle cosmetische en structurele schades aan aluminium carrosseriedelen, volgens strenge normen, hoogwaardig mogen herstellen. 

Lees meer

Schadeherstel

Schade aan uw auto is een zeer vervelende gebeurtenis. Wanneer u onverhoopt schade heeft aan uw auto dan kunnen wij deze in eigen huis herstellen voor u.

Lees meer

Bandenwissel

Maak gebruik van onze bandenwissel- en opslagservice. Na de wisseling van uw banden zorgen wij ervoor dat deze onder de juiste condities worden opgeslagen zodat ze in het volgende seizoen weer opnieuw gewisseld kunnen worden.

Lees meer

Wintercheck

Bij een goede voorbereiding op de winter die voor de deur staat, hoort de Jaguar wintercheck. Uw Jaguar wordt door onze monteurs nagekeken op alle wintergevoelige punten, zoals vloeistoffen, banden, accu, remmen, verlichting en verwarming. 

Lees meer

Zomercheck

Naast het wisselen van de banden, kunnen we ook meteen uw hele auto zomerklaar maken. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Lees meer

Lease

Munsterhuis beschikt over een eigen leasemaatschappij waardoor we ook de zakelijke rijders kunnen voorzien van een complete en hoogwaardige service. 

Lees meer

Verzekeringen

Munsterhuis Verzekeringen is een onafhankelijke assurantietussenpersoon gevestigd in Hengelo. Wij bieden naast verzekeringen op maat voor (exclusieve) auto’s ook een zeer unieke oldtimerverzekering aan. Naast autoverzekeringen kunt u ook voor al uw andere verzekeringen bij ons terecht.

Lees meer

Munsterhuis health check

Om de actuele gezondheid van uw Jaguar te monitoren, hebben we de Munsterhuis Health Check ontwikkeld. Deze check kunt u makkelijk combineren met het wisselen van de banden en we bieden u deze health checkgeheel gratis en vrijblijvend aan. De check wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde, ervaren monteurs. Zij kennen uw Jaguar als geen ander en checken uw Jaguar op een groot aantal cruciale punten.

Lees meer