Munsterhuis Exclusief
 
AUTHORISED BODYSHOP

AUTHORISED BODYSHOP

Het autoschadebedrijf van Munsterhuis, ASN Enschede, is officieel door Jaguar Land Rover gecertificeerd als Authorised Bodyshop. Door deze erkenning kunnen wij u daarom garanderen dat wij in onze speciaal ingerichte Jaguar Land Rover schadeherstel werkplaats alle cosmetische en structurele schades aan aluminium carrosseriedelen, volgens strenge normen, hoogwaardig mogen herstellen. Onze gecertificeerde medewerkers hebben een intensieve training gevolgd zodat zij alles weten over de Jaguar Land Rover reparatie processen. Door het gebruik van unieke gereedschappen en alleen originele Jaguar Land Rover onderdelen kunnen wij uw Jaguar met schade vakkundig herstellen. De fabrieksgarantie wordt op zowel carrosseriedelen en de lak op deze manier gegarandeerd. Wij herstellen dan ook alle schades; zowel kleine snelle alsmede grote langdurige reparaties. De reparaties worden ondersteund door een garantiecertificaat, welke wordt uitgegeven na voltooiing van de reparatie. Kortom, alle Jaguar modellen zijn bij ons in goede handen.

FABRIEKSVOORSCHRIFTEN

ASN Munsterhuis Enschede is een erkend Authorised Bodyshop en herstelt de schades conform de fabrieksvoorschriften. De Engineers van Jaguar Land Rover hebben hun kennis verwerkt in kwalitatief hoogwaardige voertuigen. Daarom kunnen alleen de gecertificeerde bedrijven online aanspraak maken op de reparatie methodieken.

ALUMINIUM SPECIALISTEN

De meeste Jaguar Land Rover modellen zijn gemaakt van aluminium, wat het voertuig lichter en sterker maakt. Door gebruik van de juiste methodiek, in combinatie met technische competentie, repareren wij uw voertuig volgens de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en structurele integriteit.

Neem contact op

*De garantie die u ontvangt op reparaties en onderdelen die volgens Jaguar Land Rover-normen zijn geïnstalleerd verschillen per land. Neem daarom contact op met uw Jaguar of Land Rover Approved Service Center voor specifieke garantie-informatie.

Reparatie nodig?

Neem contact op met Munsterhuis Exclusief of ASN Enschede. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op