Munsterhuis Exclusief
 
Hoogstaande Jaguar voor een scherpe prijs

Jaguar Approved

 

Munsterhuis Jaguar beschikt over een hoogstaande voorraad van Jaguar occasions. Een bepaalde selectie van deze occasions beschikt over het Approved label. Dit toont aan dat deze Jaguar modellen voldoen aan de vastgestelde kwaliteitseisen. U kunt daarom dezelfde mate van comfort en luxe verwachten die u van een nieuwe Jaguar gewend bent. Onze Approved modellen zijn probleemloos en betrouwbaar zoals u van een nieuwe Jaguar mag verwachten. 

Om ervoor te zorgen dat u een auto koopt die in onberispelijke staat verkeert, is er een Approved belofte aan de klant. Dit geeft u absolute gemoedsrust en garandeert een betrouwbare en duurzame auto. Het Jaguar Approved certificaat wordt alleen toegekend aan jonge Jaguar occasions, nooit ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 mijl op de teller en die voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen van Jaguar.

 

Voordelen Jaguar Approved

 

Bij de aanschaf van een occasion die tot het Approved Label behoort profiteert u van de volgende voordelen:

  • 2 jaar garantie
  • 2 jaar Jaguar assistance
  • Inspectie op 165 punten
  • Onderhoud en reparatie door gespecialiseerde monteurs
  • Originele Jaguar onderdelen
  • Controle historie en herkomst van de auto
  • Proefrit door getrainde technicus.

 

Kom langs in onze showroom

 

 

JAGUAR APPROVED BIJ MUNSTERHUIS EXCLUSIEF 

Binnen onze voorraad hebben we een grote selectie Approved Jaguar modellen in de showroom staan. Hier vindt u onze gebruikte Jaguar modellen met scherpe prijzen. Door de strenge eisen die aan het Approved Label worden gesteld, bieden deze modellen u ongelooflijke kwaliteit en comfort.

Interesse in een Approved Jaguar van Munsterhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team helpt u graag met de keuze van uw droomauto. 

U bent van harte welkom om de Approved modellen in onze showroom te bekijken.

 

Bekijk onze voorraad