Munsterhuis Exclusief
 
SERVICE EN ONDERHOUD

JAGUAR AUTO SERVICE

Wanneer u een nieuwe Jaguar koopt, hoopt u natuurlijk dat er zich geen problemen voor zullen doen. Echter hoe vaker en langer u rijdt, hoe groter de kans wordt dat uw auto onderhoud nodig heeft. Gelukkig hoeft u hier niet minder om te gaan rijden. Of het nu gaat om de I-PACE, F-PACE, F-TYPE, New XE of één van de andere modellen van Jaguar, bij Munsterhuis bent u aan het juiste adres als het gaat om service en onderhoud. Onze monteurs zijn gecertificeerd zodat we de beste service kunnen leveren. Wat het probleem met uw auto ook is, wij gaan altijd voor u op zoek naar een oplossing.

ONVERHOOPT PROBLEMEN MET UW JAGUAR I-PACE?

De Jaguar I-PACE is de eerste volledige elektrische performance SUV van Jaguar en ook één van de meest verkochte elektrische auto’s van afgelopen jaar. Net als bij elk nieuw model kunnen er soms problemen ontstaan of is er extra uitleg nodig over bepaalde instellingen of systemen. Munsterhuis is zich hiervan bewust en helpt u graag snel weer op weg. Zo kunt u optimaal genieten van uw Jaguar I-PACE.

Specialist in EV

Munsterhuis is dé specialist als het gaat om het onderhoud en de service van EV modellen. Om u hierin de beste service te kunnen verlenen zijn onze monteurs gecertificeerd. De certificering waaraan wij voldoen zijn: 

 

- EVIP (Electric Vehicle Informed Person) = EV-geïnstrueerde persoon

- EVCP (Electric Vehicle Competent Person) = EV-competente persoon

- EVAP (Electric Vehicle Authorised Person) = EV-bevoegde persoon

- EVSAP (Electric Vehicle Senior Authorised Person)=  Senior EV-bevoegde persoon

 

SERVICE JAGUAR

Bij Munsterhuis kunt u terecht voor Jaguar service en onderhoud. Wij zijn niet voor niets al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Twente. Het leveren van persoonlijke service door gemotiveerde medewerkers zit in ons DNA. Daarom gaat onze service net een stapje verder. Heeft u problemen met uw Jaguar? Bij ons kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice. Kunnen wij het probleem verhelpen terwijl u wacht? Dan geniet u bij ons van een heerlijk kopje koffie! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over hoe u met uw auto moet omgaan en hoe u deze moet instellen. We doen er alles aan om u de best mogelijke rijervaring te bieden met behoud van uw Jaguar.

Heeft u vragen over uw Jaguar of ervaart u problemen met uw auto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Neem contact op