Munsterhuis Exclusief
 
Dromen worden werkelijkheid

Jaguar Special Vehicle Operations

Munsterhuis Exclusief is één van de weinig SVO Specialist Centres in Nederland! Jaguar SVO (Special Vehicle Operations) biedt ongeëvenaarde personalisatiemogelijkheden voor jouw droomauto. Jaguar SVO biedt opwindende prestaties, uitzonderlijke luxe en de meest geavanceerde technologie. 

Binnen ons Special Vehicle Operations Centre verleggen we de grenzen en personaliseren uw auto volledig naar eigen wens.

Modellen

 

Special Vehicle Operations biedt exclusieve modellen die het beste van Jaguar naar boven haalt. Als één van de weinige SVO centres in Nederland geniet je bij Munsterhuis Exclusief van de volgende voordelen:

 

  • SVO modellen in onze showroom
  • Opgeleide SVO specialist ter plekke
  • Premium kleuren en afwerkmaterialen
  • De zekerheid van een officieel SVO dealer 

 

Jaguar F-PACE SVR

JAGUAR F-PACE SVR

De opwindende nieuwe SVR-evolutie van de F-PACE is een luxe SUV die het potentieel van de auto maximaal benut. Een 5.0-liter V8 Supercharged-motor, geavanceerde aerodynamische architectuur en prestatiecomponenten maken dit de snelste F-PACE ooit. Ervaar de Jaguar F-TYPE SVR bij Munsterhuis Exclusief.

Ontdek de F-PACE SVR

Jaguar XE SV Project 8

JAGUAR XE SV Project 8

Met 600 pk uit een 5.0 liter Supercharged V8-motor is de Project 8 Jaguar's krachtigste model ooit voor op de openbare weg.Onze gespecialiseerde ingenieurs, designers en vakmensen bieden onze meest veeleisende klanten de mogelijkheid om volledig uitdrukking te geven aan hun passie voor Jaguar. . 

Ontdek de XE SV Project 8

Bespreek de mogelijkheden