Munsterhuis Exclusief
 
UW JAGUAR KLAAR VOOR DE ZOMER

ZOMERCHECK

BANDENWISSEL

Naast het wisselen van de banden, kunnen we ook meteen uw hele auto zomerklaar maken. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Doe de bandenwissel

EEN ZOMERCHECK VOOR MAAR €49,-

Uw Jaguar wordt op de belangrijkste punten nagekeken zodat u zorgeloos op reis kunt. Wilt u graag dat wij uw auto controleren? Maak dan nu een afspraak bij ons in de werkplaats. Wij voeren de controle alleen uit op afspraak, maar u kunt er op wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Blijft u liever thuis? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Neem hiervoor contact op met de werkplaatsreceptie.

Neem contact op

AIRCO ONDERHOUD

Tijdens het warme weer is er niets lekkerder dan een frisse, koele auto. De lucht die uit uw airco komt moet daarom zuiver zijn. Om u de komende periode te garanderen dat de lucht uit uw airco koel, zuiver en lekker fris is, adviseren wij de klimaatregeling aan te bieden voor onderhoud:
– Inspectie voor maar €49,-
– Reiniging en geurbehandeling voor €59,-
– Complete onderhoudsbeurt voor €129,-

Wilt u graag dat wij uw airco controleren? Maak dan nu een afspraak bij ons in de werkplaats. Wij voeren de controle alleen uit op afspraak.

Neem contact op

BEAUTYBEHANDELING VOOR MAAR €239,-

Tijdens deze behandeling wordt uw Jaguar van binnen en buiten gereinigd. De lak van uw auto wordt met speciale wax behandeld. Deze wax zorgt voor extra bescherming tegen zonlicht. Maak een afspraak.

Neem contact op