Munsterhuis Exclusief
 
Over Jaguar Munsterhuis

 

Jaguar Munsterhuis vormt samen met Land Rover Munsterhuis Munsterhuis Exclusief. Munsterhuis Exclusief is onderdeel van Munsterhuis Autobedrijven. Gestart als schadeherstelbedrijf heeft Munsterhuis een jarenlange passie voor auto’s. Een warm, Twents familiebedrijf met ruime ervaring in de autobranche. Jaguar Munsterhuis is door de jaren heen uitgegroeid tot dé Jaguar dealer in de regio Twente. Kenmerkend zijn onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid die wij al bijna 60 jaar in stand houden. Als officiële Jaguar dealer voldoen wij namelijk aan de hoge kwaliteits- en serviceniveaus van het Britse Jaguar. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw (nieuwe) Jaguar tiptop wordt onderhouden, waardoor u volop kan genieten van de rijbeleving.

 

Historie

 

In 1962 startte Frans Munsterhuis senior zijn schadeherstelbedrijf in Enschede. Autobedrijf Frans Munsterhuis werd twee jaar later opgericht en zo begon Munsterhuis als dealer. Frans en Jochen Munsterhuis namen in 1997 de leiding over. Sinds 1962 zijn er meerdere Munsterhuis vestigingen geopend, waarbij u onze hoofdvestiging in Hengelo kunt vinden. Naast onze Jaguar modellen die u in onze vestiging kunt vinden, kunt u hier ook terecht in onze werkplaats voor service en onderhoud voor uw Jaguar.

Lees meer over Autobedrijf Munsterhuis

Open karakter

 

Persoonlijk contact en een warme sfeer is wat wij bij Jaguar Munsterhuis belangrijk vinden. Zo voelen klanten zich bij ons echt thuis. Door het geven van op maat gemaakt advies en het blijven verrassen van klanten, bouwen wij duurzame relaties op. Bij Munsterhuis zijn onze medewerkers daarnaast ook onze ambassadeurs: ze belichamen de kwaliteiten van Munsterhuis en Jaguar. Zo zijn zij altijd geïnteresseerd, vriendelijk en oprecht. Zij staan, samen met onze leveranciers, dan ook centraal bij Munsterhuis.

Bezoek onze showroom

Het begint met koffie

 

Uw officiële Jaguar en Land Rover dealer, dat is Munsterhuis Exclusief. U merkt aan alles dat we onderdeel zijn van Munsterhuis Autobedrijven. Komt u binnen in onze showroom, dan ervaart u ons warme, Twentse familiebedrijf met passie voor auto’s en enthousiaste mensen! Kom dus gerust eens langs voor een goede kop koffie, dan nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken.

 

Blijf op de hoogte

 

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste Jaguar modellen? Munsterhuis Exclusief heeft verschillende video’s beschikbaar waarin deze uitgebreid besproken worden. Ook op social media vindt u wekelijks nieuwe foto’s en video’s van de beschikbare modellen in onze showroom.